Dette website bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Når du fortsætter med at bruge denne side, accepterer du brugen af cookies på din enhed som beskrevet i vores regler om cookies.
Book nu

Anmeldelser

9,0 Anmeldelseskarakter
Pointfordeling
Rengøring
9,3
Komfort
9,1
Overnatningsstedets beliggenhed
9,7
Faciliteter
8,6
Personale
8,8
Værdi
8,6
Anmeldelser
    Ebbe
    dk
    10
    20. december 2017
    Intet at klage over
    Morgenmaden var rigtig god der var lidt for enhver smag
    Jann
    dk
    8,3
    4. december 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Christian Munch
    dk
    8,8
    20. oktober 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Agnetha
    dk
    7,9
    24. august 2017
    Lækkert hotel, god beliggenhed, lækker morgenmad. Ikke fungerende aircondition og larm fra gaden.
    Der blev meget varmt på værelset i løbet af den første nat. Fjernbetjeningen til airconen var væk. Jeg ringede til receptionen for at få hjælp. De ville kigge på det. Jeg mindet receptionen om problemet med aircondition dagen efter. Desværre blev der ikke gjort noget ved det i løbet af de 3 dage vi boede der. Vi åbnede vinduet i løbet af natten, men der var ekstremt meget støj udenfor fra unge mennesker der var i byen så vi blev vækket flere gange i løbet af natten. Virkelig irriterende.
    Super behagelig seng, moderne værelse og lækker morgenmad. Opbevaring af bagage efter udcheckning. Udcheckning kl 12.
    dk
    9,2
    15. august 2017
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Charlotte Rosendahl
    dk
    10
    22. juli 2017
    Virkelig flotte værelser. Og super god beliggenhed midt i den gamle bydel.
    Anette
    dk
    7,9
    11. december 2016
    God morgenmad, venlig reception og god beliggenhed
    Meget lydt til gangen. Personale ved morgenmad ikke venlige. Lobby er kun en række stole på en gang.
    Reception venlig. God morgenmad. Hotel beliggende I bymidte. Stort værelse. Gode, men smalle senge. Kaffe/te på værelse. Pænt stort badeværelse. Kun lidt gadestøj når vinduet er lukket. God WI-Fi.
    Anna
    pl
    10
    26. august 2016
    Seng var enorm behagelig 😀
    Kim
    dk
    9,2
    31. juli 2016
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.
    Søren Kjær
    dk
    7,9
    8. maj 2016
    Der er ikke skrevet nogen kommentarer til anmeldelsen.