Ova stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja ove stranice pristajete na korištenje kolačića na vašem uređaju u skladu s našim Pravilima o kolačićima.
Rezerviraj sada

Recenzije

9,0 Prosječna ocjena recenzija
Ocjena po kategorijama
Čistoća
9,3
Udobnost
9,1
Lokacija objekta
9,7
Sadržaji
8,6
Osoblje
8,8
Omjer cijene i kvalitete
8,6
Recenzije
    hyuck soo no
    sk
    10
    22. siječnja 2018.
    Disadvantage of not having parking lot.
    It is much better than I thought.
    christine
    mt
    10
    21. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Emma Roberts
    gb
    10
    20. siječnja 2018.
    Brilliant stay
    Lovely and modern rooms.
    mt
    7,5
    17. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Michał
    pl
    9,2
    15. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Christos
    gr
    10
    14. siječnja 2018.
    Perfect stay,perfect room!
    gb
    10
    13. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Lukas
    za
    9,6
    8. siječnja 2018.
    Beautiful, modern rooms situated in the Old Town
    Inger
    se
    10
    3. siječnja 2018.
    We felt os very welkome.
    Very good service and helpful staff.
    Michał
    pl
    9,2
    1. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    שיר צבחון
    il
    10
    29. prosinca 2017.
    Perfect!
    Perfect hotel, very clean, the staff were amazing, the breakfast was absoulotely satisfying, the design of the room is beautiful, and the location is perfect, we couldn't ask for better hotel.😊
    Marek
    cz
    10
    27. prosinca 2017.
    This is a great hotel! Clean, centrally located - highly recommended!
    Claudio
    it
    10
    26. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    ie
    7,5
    23. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    no
    7,5
    19. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Agnieszka
    pl
    10
    19. prosinca 2017.
    I'll definetly return
    Service, size of room, location and breakfast
    Lisa
    gb
    10
    18. prosinca 2017.
    Amazing, we would stay again
    Location was fantasic easy to get the train from airport to the centre and then a short walk to hotel. The decor was beautiful and the room was exceptionally clean. staff and breakfast excellent.
    Karen
    mt
    9,2
    18. prosinca 2017.
    Would highly recommend this property and would stay here again if I ever go back to Krakow.
    Would have liked to have gluten free and lactose free options, for breakfast and also in the hotel's italian restaurant. Pillows were not so comfortable.
    The location was perfect and very central, and a few metres from Krakow's old city, and also close to the bus station and shopping malls. Staff were very helpful too and breakfast was abundant and fresh.
    pl
    10
    18. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    RON
    gb
    10
    13. prosinca 2017.
    Wonderful city (4th visit), wonderful hotel (my first time in the Elektor), I would ALWAYS stay here
    Nothing! This hotel is perfect and I am not easily pleased and quite critical.
    This hotel is EXCELLENT! The staff could not be more helpful and friendly. Very nice, high ceiling rooms. Good bathroom. Good breakfast, lovely ladies helping with food service. The location is perfect. One direction, you are a short 400 meter walk from the world famous market square, other direction 400 meters is Galleria shopping mall. Choose this hotel!
Učitavanje recenzija
Zatvori