Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

9,0 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
9,3
Komfort
9,1
Lokalizacja obiektu
9,7
Udogodnienia
8,6
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
8,6
Opinie
    Joanna
    pl
    10
    22 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magda
    pl
    9,6
    22 stycznia 2018
    Świetna lokalizacja !! Przepyszne śniadanie, bardzo wygodne łóżko. Cicho, przytulnie i spokojnie !! Polecam dla par ! ;)
    Izabela Cetkowska
    pl
    10
    21 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    adunia13
    gb
    7,9
    20 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Danuta
    pl
    9,6
    18 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Zbigniew 3256
    pl
    10
    18 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marcin
    pl
    10
    14 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Bartosz
    pl
    9,2
    5 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Agata
    pl
    10
    2 stycznia 2018
    Wygodnie, stylowo, komfortowo.
    Śniadanie mogłoby być bardziej urozmaicone.
    ładny wygodny apartament, czysto. Przemiła obsługa, pomocna i dyskretna. Ciekawe rozwiązanie z łazienka za szybą. Stylowo i klimatycznie. Super lokalizacja tuż przy rynku, ładny widok z okna na teatr Słowackiego.
    Emilia
    pl
    7,5
    30 grudnia 2017
    Dobry na krótki wypad do Krakowa
    Na zdjęciach wszystko wyglada dużo lepiej niz w rzeczywostosci. Jest to stara kamienica wyremontowana i ma to swój urok, jednak na zdjeciach wyglada to jak całkiem nowy hotel. Rano nie bylo ciepłej wody.
    Śniadanie smaczne , urozmaicone. Ładnie zrobiona restauracja w piwniczce, klimatycznie. Jest winda i to jest plus. Bardzo blisko starego rynku.
    Urszula
    no
    10
    22 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ela
    pl
    8,3
    20 grudnia 2017
    Hotel Elektor dopełnieniem Magicznego Krakowa.
    Dość duża cena.
    Łóżko wygodne, łazienka czysta. Wystrój całego pokoju oceniam bardzo dobrze. Śniadanie - spory wybór i smaczne. Obsługa miła i życzliwa. Przyjemny pobyt.
    Maciej
    pl
    10
    10 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Sebastian
    pl
    10
    2 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Joanna
    pl
    7,9
    27 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Krystyna
    pl
    9,6
    27 listopada 2017
    przy następnym wyjeździe skorzystam z usług tego hotelu
    w nocy było trochę głośno, lecz zmęczenie pozwoliło mi zasnąć
    Smaczne śniadanie, personel przyjazny, profesjonalny, sprawna obsługa
    Przemysław
    pl
    6,7
    21 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marzena
    pl
    9,2
    16 listopada 2017
    Proponuje zrezygnować z oferowania omletów na śniadanie ponieważ są porażką i kawy z ekspresu
    Bardzo uprzejma i pomocna obsługa, w hotelu znajduje się restauracja oferująca doskonałą kuchnie np. genialne mule, carpaccio. Pokoje czyste i estetyczne.
    Grzegorz Makowiecki
    pl
    9,6
    15 listopada 2017
    Raczej wszystko było poprawnie
    Blisko do Starego Rynku czystość duże pokoje
    Michaela
    pl
    8,3
    14 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii